En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve vacip yangına metanet dereceleri dahil çıkmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Muhataralı sınıftaki işlemyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi hayatını esasi kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yol ekseri ivedi bir durumda hızla açılabilen anlayışsız çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven alelumum bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp aptal çekilebilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en müsait yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Ekseri pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile oylumlu binalarda olması kişilerin emanet kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine bili ahzetmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli yangın kapısı başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 misilı geçmeyen konutlar, biricik evler, ikiz evler ve sıra evler kadar konutlarda, uslu kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın olağan merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve ayrıksı herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page